Kwest Online - Zuidwolde(Afstudeer)stage webdeveloper (Ruby on Rails)

Kwest Online is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) en richt zich op het ontwikkelen van web applicaties voor onderwijs en jeugdzorg. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf en werken met enthousiaste en gemotiveerde collega's.

Met de producten die wij ontwikkelen richten wij ons op de (aankomende) professional in het (basis)onderwijs en de jeugdzorg. Het doel is om de organisaties waar zij voor werken te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat zij beter onderwijs en zorg kunnen bieden aan de kinderen en jongeren waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webontwikkeling bieden wij kwalitatief goede producten.

Bekende producten van Kwest Online zijn WMK (Werken Met Kwaliteit); DHH (Digitaal Handelingsprotocol Hoogbegaafdheid) en HOREB (Handelingsgericht Observeren, Registreren en Evalueren van Basisontwikkeling).

Wij hebben regelmatig leuke opdrachten voor 3e en 4e jaars studenten.

Over de functie

Wij ontwikkelen onze producten met Ruby on Rails en maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van internet. Als webdeveloper bouw je mee aan bestaande of nieuwe producten van Kwest online. Je wordt tijdens je stage begeleid, maar krijgt een zelfstandige rol.

Tijdens je stage leer je meer over: Ruby on Rails, Ruby, Linux, Git, MYSQL, HTML5, CSS3, Javascript, VIM, Backbone JS, Unit testing, jQuery

Dit ben jij?

Je volgt een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld: informatica. Ervaring op het gebied van het ontwikkelen voor internet is een pre. Je bent geen codeklopper, maar denkt mee in het gehele ontwikkelproces. Daarnaast werk je zorgvuldig en nauwkeurig, je bent flexibel en je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen op technisch gebied.

Interesse?

Mail je CV met motivatie naar jobs (at) kwest-online.nl. Voor vragen kun je bellen met Harry Holtmaat. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0528 - 71 43 00

Ben je afgestudeerd? Dan is er na je afstuderen de mogelijkheid om bij Kwest Online aan de slag te gaan.
contact

t 0528 - 71 43 00
Neem direct contact op

adres

Spiekampenweg 2
7921 PA
Zuidwolde

postadres

Spiekampenweg 2
7921 PA
Zuidwolde