Kwest Online - Zuidwolde

Vacature Helpdeskmedewerker Kwest Onderwijs

Vind jij het leuk om klanten verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker ter versterking van ons team. Als helpdeskmedeweker ben je verantwoordelijk voor de 1e-lijns communicatie met onze klanten. Deze bestaan voornamelijk uit basisscholen door heel Nederland. Hierbij probeer je zoveel mogelijk direct een oplossing te zoeken voor de klant.

Kwest Onderwijs

Kwest Onderwijs richt zich, als onderdeel van Kwest Online, op de ontwikkeling van verschillende web applicaties voor het primaire onderwijs. De producten die wij leveren ondersteunen professionals in het onderwijs in het geven van kwalitatief goed onderwijs. Bekende producten zijn: WMK, Mijnschoolplan, Mijnschoolteam, DHH en HOREB. We werken hierbij samen met diverse partners door heel Nederland, zoals Van Gorcum, BOC onderwijsadvies, ParnasSys en De Activiteit.

Hoe ziet een dag als helpdeskmedewerker eruit?

Even voor 09:00 uur kom je op kantoor en je begint met een lekker kop koffie. Om 09:00 uur schakel je de telefoon in en direct zijn daar de eerste bellers. Een paar klanten zitten klaar bij een training maar zijn hun inlogcodes kwijt. Voor jou een fluitje van een cent. De klanten kunnen direct geholpen worden. Tijd om even door de email te gaan. Er zijn weer diverse vragen binnen gekomen.

Dan belt er een klant met een lastige vraag. Deze kun je helaas niet direct beantwoorden, dus je spreekt af het uit te zoeken en later terug te bellen. Tijdens het uitzoeken wordt je helaas een keer gestoord door wat klanten met vragen, maar gelukkig heb je het probleem kunnen ontdekken. Er gaat iets fout in de software dus moet je het probleem doorspelen aan de ontwikkelafdeling. Je brengt de klant hier direct van op de hoogte. In de middag is het telefonisch wat rustiger, dus dat biedt mooi de gelegenheid om de emails te beantwoorden. Aan het einde van de dag krijg je van de ontwikkelafdeling te horen dat het probleem is opgelost. Je besluit het nog even te testen en daarna kun je wederom een klant blij maken. Om 16:00 uur schakel je de telefoon uit, draag je de openstaande punten over en zit de dag er weer op.

Wie ben jij?

Om te kunnen slagen in deze rol heb je minimaal MBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je communicatief vaardig. Om klanten direct te kunnen helpen, moet je goed met een computer overweg kunnen. Mensen die je kennen omschrijven je als enthousiast, integer, collegiaal en gestructureerd. Je moet goed tegen hectiek kunnen, want elke dag verloopt weer anders.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met werktijden van 08:45 - 16:15 uur (2 of 3 dagen in de week). Werken voor Kwest Onderwijs betekent werken in een klein team op een mooie locatie tussen Hoogeveen en Zuidwolde. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenvoorziening en tijdens de meeste schoolvakanties ben je vrij. De cultuur binnen Kwest Onderwijs is informeel, collegiaal, professioneel en ambitieus, waarbij wij onszelf graag dagelijks uitdagen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Interesse?

Heb je interesse? Mail dan zo snel mogelijk (in ieder geval voor 12 oktober) je motivatie en CV naar jobs@kwest-online.nl. Daarna vindt de eerste gespreksronde plaats. Meer informatie over Kwest Onderwijs kun je vinden op www.kwest-online.nl

Wil je meer weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Kwest Onderwijs, Robert Meinema, telefoon 0528-714300 of per mail: jobs@kwest-online.nl.


Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Ruby on Rails Developer

Functieomschrijving

Als Ruby on Rails developer werk je in kleine teams met ervaren developers en project managers. Je zult werken aan diverse branche gerichte SaaS oplossingen, ontwikkeld met Ruby on Rails. Je code is DRY (don't repeat yourself) en je bent geen codeklopper, maar denkt mee in het gehele ontwikkelproces. Daarnaast werk je zorgvuldig en nauwkeurig, je bent flexibel en je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen op technisch gebied.

Functie eisen

Wij bieden

Kwest Online is een nuchter en ambitieus bedrijf. Dit gaat gepaard met een ontspannen en informele sfeer. Wij staan open voor nieuwe ideeën Bij ons krijg je de vrijheid en de ruimte om je te ontwikkelen. Naast een passend salaris biedt Kwest Online je een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Mail je sollicitatie met motivatie en uitgebreid CV naar jobs (at) kwest-online.nl. Voor vragen kun je bellen met Harry Holtmaat. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0528 - 71 43 00


(Afstudeer)stage webdeveloper (Ruby on Rails)

Kwest Online is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) en richt zich op het ontwikkelen van web applicaties voor onderwijs en jeugdzorg. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf en werken met enthousiaste en gemotiveerde collega's.

Met de producten die wij ontwikkelen richten wij ons op de (aankomende) professional in het (basis)onderwijs en de jeugdzorg. Het doel is om de organisaties waar zij voor werken te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat zij beter onderwijs en zorg kunnen bieden aan de kinderen en jongeren waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webontwikkeling bieden wij kwalitatief goede producten.

Bekende producten van Kwest Online zijn WMK (Werken Met Kwaliteit); DHH (Digitaal Handelingsprotocol Hoogbegaafdheid) en HOREB (Handelingsgericht Observeren, Registreren en Evalueren van Basisontwikkeling).

Wij hebben regelmatig leuke opdrachten voor 3e en 4e jaars studenten.

Over de functie

Wij ontwikkelen onze producten met Ruby on Rails en maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van internet. Als webdeveloper bouw je mee aan bestaande of nieuwe producten van Kwest online. Je wordt tijdens je stage begeleid, maar krijgt een zelfstandige rol.

Tijdens je stage leer je meer over: Ruby on Rails, Ruby, Linux, Git, MYSQL, HTML5, CSS3, Javascript, VIM, Backbone JS, Unit testing, jQuery

Dit ben jij?

Je volgt een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld: informatica. Ervaring op het gebied van het ontwikkelen voor internet is een pre. Je bent geen codeklopper, maar denkt mee in het gehele ontwikkelproces. Daarnaast werk je zorgvuldig en nauwkeurig, je bent flexibel en je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen op technisch gebied.

Interesse?

Mail je CV met motivatie naar jobs (at) kwest-online.nl. Voor vragen kun je bellen met Harry Holtmaat. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0528 - 71 43 00

Ben je afgestudeerd? Dan is er na je afstuderen de mogelijkheid om bij Kwest Online aan de slag te gaan.
contact

t 0528 - 71 43 00
Neem direct contact op

adres

Spiekampenweg 2
7921 PA
Zuidwolde

postadres

Spiekampenweg 2
7921 PA
Zuidwolde